Outsourcing

Per què Outsourcing?

Estalvi Costos

Estalvi de fins al 35% dels costos associats a la gestió de persones.

Millora de la qualitat del servei

Som especialistes en els àmbits de la gestió de persones, i et garantim que nostre servei serà sempre el més especialitzat i innovador.

Millora de la rentabilitat del negoci

Ens enfoquem en incrementar la productivitat des del primer dia. un increment de la productivitat es tradueix directament en un increment de la rentabilitat del negoci.

Redueix els riscos

Som especialistes en l’àmbit del dret laboral, tindràs la garantia d’estar perfectamente assessorat en cada moment.

Nòmina i Relacions Laborals

Serem el teu Business HR Partner, i et donem la garantia que tot estarà fet conforme a la legislació vigent i en línia amb l’estratègia de l’empresa

NÒMINA

Gestionem tot el procés de nòmina amb el nostres recursos tècnics. 

ADMINISTRACIÓ DE PERSONAL

Ens encarreguem de forma professional de tots els processos de administració de personal (Altes, baixes, quitances, contractes, comiats)

RELACIONS LABORALS I gestió conflictes

Farem de mediadors buscant sempre la millor solució.

Gestió del talent

T’ajudarem a fer el diagnosi de la teva organització i crearem plans d’acció alineats amb l’estratègia de la teva empresa.

reclutament i selecció

Anàlisi de competències del lloc de treball, disseny del procés de selecció per maximizar l’èxit.

avaluacions

Dissenyem el procés d’avaluacions més adequat a les necessitats de la teva empresa i el posem en marxa amb les nostres pròpies eines.

persones i organització

Analizem el organigrama, confeccionem les dpt’s, i els mapes de competències.

WorkForce Planning

Serem el teu Business HR Partner, i confeccionarem junts el dimensionament de plantilla més adequat a les necessitats del teu negoci en cada moment.

dimensionament de plantilles

sabies que més de la meitat de les empreses no tenen les plantilles ben dimensionades? un dimensionament correcte i adequat a les necessitats del teu negoci incrementa directament la rentabilitat del teu negoci. 

confecció horaris

Una correcta distribució de festius, uns torns adequats a la càrrega de feina fan que el rati de productivitat puji, ja sigui perquè estalvies costos quan no necessites els recursos, o bé perquè incrementes les vendes quan el dimensionament està correlacionat amb l’activitat.

HR BI – People Analytics

Tot allò que no es pot mesurar no es pot millorar. Confeccionarem un quadre de comandament amb els indicadors clau que t’ajudaran a prendre les millors decisions possibles.

indicadors de productivitat

la productivitat de la teva plantilla és la adequada a mercat? l’estàs millorant respecte a l’any anterior? tens una referència? 

ANALISI DE DESVIACIONS

Tens un gap de costos respecte al pressupost? necessites fer plans d’acció de correcció de desviacions? 

INDICADORS talent management

Atraus talent? Si tinguessis ara una vacant, tindries els millors candidats? el teu percetatge de rotació com es situa? tens un gran absentisme? ho saps?

Parlem?

Telèfon: + 376 865 753
Email: info@grup-global.com
Av. Del Fener 11, ED. ELAND-UNIÓ
andorra la vella
dil-div 9:00 a 17:00


Linkedin