Eines d’igualtat

Com a empresari compromès, segur que ets conscient de la importància de complir amb les normatives d’igualtat de gènere. Per ajudar-te a aquesta tasca essencial, t’hem preparat un regal especial: una eina en Excel dissenyada per calcular els indicadors d’igualtat per a empreses de menys de 50 treballadors.

Aquesta eina, intuïtiva i fàcil d’utilitzar, t’ajudarà a estar al dia amb les últimes exigències legals, i el millor de tot, és completament gratuïta!

Però, per a nosaltres, és més que una eina; és un compromís amb el teu èxit i el benestar del teu equip. Per això, a més de l’eina en Excel, t’oferim l’accés a una guia d’igualtat detallada i la legislació actual, perquè tinguis tot el que necessites al teu abast.

Per accedir a aquestes valuoses recursos, només necessitem algunes dades bàsiques en el formulari que trobaràs a continuació.

Un cop ens facilitis aquesta informació, rebràs immediatament un link per descarregar l’eina en Excel, juntament amb la guia d’igualtat i la legislació actual.

I recorda, si necessites una mà professional per implementar aquesta eina o adaptar-la a les teves necessitats específiques, el nostre equip d’experts està preparat per oferir-te assistència personalitzada.