Termes d’ús XatBot Recursos Humans a Andorra

ACORD DE TERMES D’ÚS DEL SERVEI DE XATBOT

Aquest acord («Acord») regula l’ús del servei de xatbot («Servei») proporcionat per GLOBAL HR, SL («Nosaltres» o «Nostre»). En utilitzar el nostre Servei, vostè («Usuari» o «Vostè») accepta i es compromet a complir amb els termes i condicions establerts en aquest Acord.

Dades Personals i Privadesa

1.1. D’acord amb la «Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals», l’Usuari és responsable de les dades personals que proporcioni al Servei.

1.2. GLOBAL HR, No emmagatzema, conserva ni utilitza les dades personals proporcionades per l’Usuari per a cap propòsit, llevat del funcionament immediat del Servei mitjançant l’ús de la API de CHATGPT. Tanmateix, és essencial que els Usuaris entenguin que no tenim control ni responsabilitat sobre les operacions específiques de la API de CHATGPT de OPENAI. Per tant, instem als Usuaris a evitar proporcionar qualsevol tipus de dada personal, confidencial o privada, ja que no podem garantir la seva confidencialitat o seguretat en aquest context.

1.3. L’Usuari ha d’evitar compartir informació sensible o personal en interactuar amb el Servei, ja que no és necessària per al bon ús de la eina.

Exempció de Responsabilitat

2.1. El Servei es proporciona «tal com és» i «segons disponibilitat». No garantim que el Servei sigui sempre precís, complet o disponible.

2.2. No som responsables de les decisions preses per l’Usuari basades en la informació o suggeriments proporcionats pel Servei.

2.3. No assumim cap responsabilitat pels danys, directes o indirectes, que puguin sorgir de l’ús o interpretació de la informació proporcionada pel Servei.

Limitació de Responsabilitat

3.1. En cap cas serem responsables de cap dany indirecte, incidental, especial, exemplar o consequent que pugui sorgir de l’ús del Servei.

3.2. L’Usuari accepta indemnitzar i eximir de responsabilitat a GLOBALHR i als seus empleats, directors i agents de qualsevol reclamació, dany, obligació, pèrdua, responsabilitat, cost o deute, i despeses (inclosos, entre altres, els honoraris dels advocats) que puguin sorgir de l’ús del Servei.

Modificacions a l’Acord

4.1. Ens reservem el dret de modificar aquest Acord en qualsevol moment. Les modificacions entraran en vigor immediatament després de la seva publicació. En continuar utilitzant el Servei després que s’hagin realitzat canvis, l’Usuari accepta estar subjecte a les modificacions.

Llei Aplicable

5.1. Aquest Acord es regeix per les lleis del Principat d’Andorra. Qualsevol disputa relacionada amb aquest Acord serà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels tribunals del Principat d’Andorra.

En utilitzar el Servei, l’Usuari confirma que ha llegit, entès i acceptat estar subjecte a aquest Acord.