Optimitza la Igualtat de Gènere a la Teva Empresa: Eines i Guies a l’Abast

En aquests temps de canvis constants, complir amb les normatives d’igualtat de gènere és més important que mai. Per això, volem facilitar aquest procés a totes les empreses, grans i petites.

Per a les empreses de menys de 50 treballadors, sabem que el vostre requisit principal és calcular i registrar els indicadors d’igualtat. Entenem els desafiaments que això pot representar i, per ajudar-vos, us oferim una eina en Excel totalment gratuïta per calcular aquests indicadors de forma eficaç. Aquesta eina us permetrà complir amb l’obligació de registrar els indicadors abans del 30 de juny amb facilitat i confiança.

Per accedir a aquesta eina, simplement ompliu el nostre formulari de contacte. Un cop enviat, us proporcionarem l’accés a la pàgina web on podreu descarregar l’eina en Excel, així com una guia d’igualtat detallada i la legislació actual.

En canvi, si la vostra empresa té més de 50 treballadors, a més dels indicadors, teniu l’obligació de desenvolupar un pla d’igualtat complet. Per aquestes empreses, oferim una guia pràctica. I si us trobeu necessitant suport addicional per a la implantació d’aquest pla d’igualtat, estem aquí per ajudar-vos. Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per explorar com podem assistir-vos en aquesta tasca important, amb un enfocament adaptat a les vostres necessitats específiques i amb un pressupost ajustat a la realitat de la vostra empresa.

Per començar, ompliu el nostre formulari de contacte i especifiqueu la mida de la vostra empresa. Així podrem proporcionar-vos l’accés a les eines i recursos més adequats per a les vostres necessitats específiques.

El nostre compromís és treballar al vostre costat per fer de la igualtat de gènere una realitat tangible a la vostra empresa. Estem aquí per a qualsevol consulta o suport que pugueu necessitar.