2 errors fatals en el disseny de processos de treball

Un dels fets diferenciadors en la productivitat dels equips de treball en les empreses, és sense dubte, el disseny dels processos, i especialment quan en aquest procés de treball s’inclou la tecnologia. 

 

 

El primer error fatal que m’he trobat sovint és no deixar participar a les persones que coneixen la operativa hard core del propi treball. Ningú coneix el seu treball tan bé com aquell que l’executa dia rera dia!, no podem obviar mai els seus coneixements. 

El segon error fatal és dissenyar el procés sense tenir en compte la perspectiva transversal de l’empresa, si es dissenya el procés per facilitar la tasca d’un departament concret de l’empresa (i possiblement amb més estatus!), potser estem penalitzant un altre que incrementa greument el temps d’execució!  i la conseqüencia al final és que la empresa en global surt perdent en eficiència i per tant en productivitat.

Parlem?

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *